چگونه معمار داخلی شویم؟

چگونه معمار داخلی شویم؟

نکاتی برای حرفه طراحی داخلی:

امروزه با توجه به گسترش روز افزون و علاقه شدید دانشجویان به رشته معماری داخلی، این رشته به یکی از زمینه‌های پر مخاطب و محبوب معماری تبدیل شده است. اما اکثر معماران داخلی بعد از اتمام دوره‌ی تحصیل، با بازارکار نامناسب این رشته مواجهه شده و آب سردی است بر تمام آرزوهایشان و هیچ راه‌حلی برای رهایی از این وضعیت  پیدا نمیکنند. کسب آگاهی در این زمینه، پیش از ورود به بازارکار میتواند کمک به‌سزایی برای موفقیت به عنوان معمار داخلی کند.

در ادامه با اورچین همراه شوید تا خلاصه‌ای از نکات و تجربیات پیشکسوتان این زمینه را که جمع‌آوری شده است، در اختیارتان قرار دهیم.

۱. توجه به جزئیات طراحی: 

یک طراح داخلی موفق، استعداد ذاتی برای طراحی و تشخیص دکوراسیون مناسب فضا دارد. این استعداد با کسب تجربه و آزمون و خطاهای بسیار در طی سالیان دراز بدست آمده است. به طور مثال با نگاهی دقیق متوجه خواهد شد که چه تغییراتی برای اتاق ضروری است.  شما می‌توانید اینکار را با یک تمرین آغاز کنید؛ وارد هر فضایی که می شوید ابتدا دقت کنید چه چیزهایی را میتوانید تغییر دهید، جابجا کنید و یا کم کنید تا فضا بهتر شود. این تمرین را ابتدا از ذهن خود آغاز کنید، مجلات و وبسایت‌های مختلف طراحی داخلی میتواند به شما در این زمینه کمک کند.

۲. آموزش تخصصی: 

انتظار میرود یک طراح داخلی با سرفصل‌های مختلف این رشته آشنا باشد. عناصر و اصول طراحی و کاربرد رنگ و نور را بداند، با سبک‌های مختلف مبلمان آشنا باشد، با انواع پوشش‌های کف، سقف، دیوار و پنجره و متریال‌ها آشنا بوده و بداند چگونه از اکسسوری‌ها در فضا استفاده کند. شما می توانید اصول اولیه دکوراسیون داخلی را از طریق لینک زیر بیاموزید.

سبک‌های دکوراسیون داخلی

۳. کسب تجربه: 

بسیاری از طراحان داخلی در ابتدای مسیر، کار خود را با دکورکردن خانه خود و اطرافیانشان آغاز کردند. شما می‌توانید با استفاده از تکنیک‌های مختلف این تمرین را آغاز کنید.به طور مثال در اتاق‌‌ها با روش های ساده و کم هزینه، تغییرات اساسی بدهید با تغییر چیدمان مبلمان و یا عوض کردن رنگ اتاق‌ها. اگر میخواهید تکنیک‌هایی را آزمایش کنید که معمولا استفاده نمیکنید سعی کنید قبل از توصیه به مشتری حتما آن را امتحان کرده باشید. حتی میتوانید به دوستان و افراد فامیلتان پیشنهاد دهید که داوطلبانه خانه‌شان را دکوراسیون می کنید و با اینکار تجربه خود را در این زمینه بیشتر کنید.

۴. رزومه کاری (Portfolio ): 

رزومه کاری شما در واقع تصاویر نمونه کارهایی است که انجام داده‌اید به علاوه مطالبی در مورد اینکه استخدام شما به عنوان طراح داخلی چه مزیت‌ هایی را به دنبال خواهد داشت. ویژگی‌های کار خود را تشریح کنید. این رزومه میتواند شامل ۱۰ تا ۱۵ عکس از نمونه کارهای شما همراه با مدرک‌های تحصیلی شما که در این حوزه دریافت کرده‌اید، باشد.

۵. گرفتن شغل به عنوان طراح داخلی: 

حتی اگر قصد دارید دفتر کار خودتان را بزنید و مستقل کار کنید باز هم بهتر است ابتدا بعنوان طراح در یک دفتر استخدام شوید تا از این طریق بتوانید یادگیری خود را تکمیل کنید و تجربیات جدید بدست آورید به علاوه یک فرد با تجربه در ابتدای کار شما را راهنمایی خواهد کرد. معمولا شرکت‌های بزرگ در این زمینه پروژه‌های بیشتری در دست اجرا دارند؛ مانند هتل‌ها، فضاهای مسکونی، مکان‌های تجاری و اداری و …. برای گرفتن شغل در این شرکت‌ها باید رزومه‌ای که آماده میکنید، روی تجربیات شما و دیگر ویژگی‌هایی که دارید از قبیل توانایی‌های سازمانی و برخورد با مشتری تاکید داشته باشد.

در مرحله بعد اگر تمایل داشتید میتوانید دفتر کاری خودتان را داشته باشید. بدین منظور ابتدا باید نام شرکت برای خود انتخاب کرده و از یک منبع مناسب مشاوره دریافت کنید. بسیاری از طراحان داخلی کار خود را ابتدا از منزل خود آغاز می‌کنند زیرا کم‌هزینه‌تر است. شما باید با تامین کنندگان مواد و مصالح در ارتباط باشید. این شرکت‌ها مصالح کار شما را فراهم می آورند به طور مثال پوشش‌های دیوار، کف، سقف و … را می‌توانید با قیمت کلی خریداری کنید.

۶. جذب مشتری: 

مشتری‌های بالقوه شما معمولا معماران، صاحبان خانه، افراد ثروتمند، گالری‌ها، دفاتر شرکت‌ها، هتل‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز تجاری و بوتیک‌ها، رستوران‌ها و … هستند. میتوانید از طریق تبلیغات شبکه‌ای، ایجاد وبلاگ یا وبسایت و یا واسطه ها و یا تبلیغ در روزنامه های محلی به این افراد دسترسی پیدا کنید و کار بگیرید.

۷. گسترش کار: 

میتوانید با شرکت در دوره‌های تخصصی طراحی داخلی و یادگیری تکنیک‌های جدید، مطالعه مداوم و شرکت در نمایشگاه‌های این حوزه و عضویت در کانون‌های حرفه‌ای حوزه توانایی‌ها و کار خود را گسترش دهید.

Table of Contents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts: