پنتری چیست؟

پنتری چیست؟

پنتری چیست؟

آشپزخانه قلب تپنده‌ هر خانه است و خانم‌ها بیشترین تایم خود را در آن میگذرانند. بنابراین  دکوراسیون آشپزخانه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین قسمت هر خانه است. در سال‌های اخیر، پنتری تبدیل به یکی از اصلی‌ترین اجزای هر آشپزخانه‌ای شده و معماران هنگام دکوراسیون آشپزخانه، آن را در نظر میگیرند. با اورچین همراه باشید تا در ادامه، به تعریف پنتری بپردازیم و نکات طراحی آن را ذکر کنیم.

اهمیت کابینت‌ها در طراحی داخلی امروز غیر قابل انکار است. بنابراین در هنگام انتخاب آنها باید دقت لازم را انجام دهیم تا با سلیقه خودمان و ترند روز پیش برویم. برای آشنایی با سبک‌های معماری داخلی و انتخاب بهترین سبک براساس سلیقه‌تان میتوانید مقاله زیر را بخوانید:

مقاله پیشنهادی: سبک‌های دکوراسیون داخلی 

پنتری چیست؟ 

پنتری که در زبان انگلیسی به صورت (Pantry) نوشته میشود، به معنای آبدارخانه، شربت خانه، مخصوص لوازم سفره است. واژه‌ی پنتری از کلمه‌ی فرانسوی (PAN) به معنی نان گرفته شده است. این روزها پنتری گسترش بیشتری پیدا کرده و تبدیل به فضایی لازم برای خانه‌های مدرن شده است. معممولا در پنتری لوازمی نگه داشته میشود که در طول روز به‌ آن کمتر نیاز داریم. یکی از معمول‌ترین پنتری‌ها برای آشپزخانه است.

پنتری آشپزخانه کجاست؟ 

فضایی در ارتباط با آشپزخانه است که برای نگهداری موادغذایی خشک، لوازم شوینده، ظروف و لوازم برقی استفاده میشه. معمولا در پنتری، مواد غذایی نگهداری میشود که به سرعت فاسد شدنی نیست. پنتری را میتوانید پشت آشپزخانه بسازید بصورتی که مخفی باشد و درب ورودی آن با یکی از درب‌های کابینت هماهنگ باشد یا اینکه کنج‌های کابینت که معمولا فضای ایده‌ال و قابل استفاده به ما نمیدهد، بسیار مناسب برای اختصاص به پنتری هستند.

در چیدمان پنتری آشپزخانه به این مورد دقت کنید که میتونید لوازم سبک و فاسدنشدنی مانند گندم، شکر، برنج، جو، آرد و سبزیجات خشک و… را در طبقات بالا قرار دهید و لوازم بزرگ و سنگین‌تر و یا موادغذایی فاسد شدنی و یا پر کاربرد را در طبقات پایین قرار دهید.

انواع پنتری:

پنتری‌ها انواع مختلفی دارند که طبق سلیقه و براساس متراژی که آشپزخانه شما دارد، میتوانید یکی از موارد زیر را انتخاب کنید.

پنتری روم: 

این نوع از پنتری، اتاقی مجزا در نزدیکی آشپزخانه است تا دسترسی به آن آسان باشد. هم‌چنین پنتری روم‌ها  بیشتر مناسب خانه‌هایی با متراژ بالا هستند.

کابینت پنتری:

 پنتری کابینت مناسب خانه‌هایی با متراژ پایین هستند. در این نوع، موادغذایی یکجا جمع میشوند و دسترسی به آنها بسیار آسان است.

هدف از طراحی پنتری در آشپزخانه چیست؟

۱. هدف از طراحی پنتری، ایجاد نظم و زیبایی در آشپزخانه، تفکیک موادغذایی و استفاده حداکثری از فضا است.

۲. دسترسی آسان به موادغذایی در فضایی نزدیک به آشپزخانه

۳. فضایی برای نگهداری لوازم ضروری آشپزخانه مانند وسایل برقی و دستی

۴. حفظ نظم و تمیزی آشپزخانه

۵. جلوگیری از تغییر طعم و بوی موادغذایی با تفکیک اصولی آنها

ملاحظات پنتری آشپزخانه: 

۱. سبک کابینت‌های پنتری: سبک کابینت‌های پنتری باید با سبک کابینت‌های آشپزخانه شما مطابقت داشته باشد. سعی کنید این مورد را حتی در رنگ کابینت‌ها هم رعایت کنید.

با این توصیفات، به نظر شما وجود پنتری در آشپزخانه ضروری است؟

Table of Contents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts: